vr. okt 18th, 2024

Introductie

De Panthella Portable V1 Opal is de nieuwste draagbare tafellamp van het Deense ontwerpbureau Louis Poulsen. Het is een opvallende en elegante lamp met een opaalwitte kap die een warme en gelijkmatige lichtverspreiding biedt. Het ontwerp is een nieuwe versie van de iconische Panthella-tafellamp die in 1971 is ontworpen door de beroemde Deense ontwerper Verner Panton.

Draagbaarheid

Een van de belangrijkste kenmerken van de Panthella Portable V1 Opal is natuurlijk de draagbaarheid. De lamp is oplaadbaar en kan worden meegenomen naar elke gewenste locatie. Of het nu gaat om een ​​romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of om te studeren of te werken, de Panthella Portable V1 Opal biedt altijd de juiste hoeveelheid licht.

Oplaadtijd en gebruikstijd

Het opladen van de Panthella Portable V1 Opal duurt ongeveer 5 uur. Als de lamp volledig is opgeladen, gaat deze ongeveer 5 uur mee op volledige sterkte en tot wel 11 uur op halve sterkte. Dit betekent dat u de lamp enkele avonden achter elkaar kunt gebruiken zonder deze opnieuw te hoeven opladen.

Dimfunctie

Een ander voordeel van de Lamp is de dimfunctie. Door de lamp aan te raken kan deze worden gedimd naar de gewenste sterkte. Dit biedt de mogelijkheid om de juiste sfeer te creëren en maakt het ook mogelijk om de lamp te gebruiken als een nachtlampje voor kinderen.

Elegantie

Het ontwerp van de Panthella Portable V1 Opal is eenvoudig, maar toch opvallend en elegant. De opaalwitte kap zorgt voor een warme en gelijkmatige lichtverspreiding, terwijl het slanke frame een subtiele en stijlvolle uitstraling heeft. De lamp is verkrijgbaar in twee maten, namelijk met een diameter van 160 mm en 250 mm, zodat deze perfect past bij uw interieur.

Materiaalgebruik

Louis Poulsen heeft alleen hoogwaardige materialen gebruikt om de Panthella Portable V1 Opal te vervaardigen. De kwaliteit van het materiaal is goed voelbaar, de gladde en heldere oppervlakken geven de lamp een high-end uitstraling en zorgen ervoor dat het ontwerp de aandacht trekt.

Conclusie

De Panthella Portable V1 Opal van Louis Poulsen is een prachtige draagbare lamp die iedereen kan gebruiken. De draagbaarheid maakt het gemakkelijk om de lamp mee te nemen naar elke gewenste locatie. Het ontwerp is opvallend en elegant en past perfect in elke interieurstijl. De oplaadtijd en gebruikstijd van de lamp zijn indrukwekkend en de dimfunctie maakt het mogelijk om de juiste sfeer te creëren. Al met al is de Panthella Portable V1 Opal een must-have item in uw huis.

Bestel nu uw Panthella Portable V1 Opal

Wilt u genieten van de draagbaarheid en elegantie van de Panthella Portable V1 Opal? Bestel dan nu de lamp via de officiële website van Louis Poulsen. Deze prachtige lamp is een investering die u lang zult koesteren en tijdens vele gezellige momenten kunt gebruiken.

Door Candice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *